ابزار وبمستر

داستانهای مثنوی

دوستان عزیز الان نزدیک دو سال است که به عنوان کار شناس ادبیات هر هفته روزهای پنجشنبه ساعت ده و نیم تو رادیو مراغه برنا مه دارم .

در این برنامه که تحت عنوان هنر چشمه لری پخش می شود .من داستانهای مثنوی را بصور خیلی ساده و عام فهم ارائه می کنم از قرار معلوم با استقبال زیادی روبرو شده است.

چون نکات نهفته در داستان ها را از دیگاه اجتمائی بررسی می کنم.حال اگه دوستان گرامی موافق باشند می خواهم تمامی داستانهای مثنوی مولوی را برای دوستان باز کنم باشد که نفس گرم حضرت مولانا مدد فرمایند تا شرمنده دوستان گلمون نباشیم.

قبل از هر مطلبی توضیح این نکته ضروری بنظر می رسد که در مورد فلسفه داستان قدری سخن بگو یم.

دوستان عزیز باید به این نکته توجه کنند که داستان یک ظرف است .با مثالی آن را توضیح می دهم.

شما کار خانه بطور مثال سبزه پاک کنی را در نظر بگیرید. اگر این کارخانه سبزه های خود را که پاک شده و آماده صادر شدن هست.بسته بندی نکند آیا امکان جابجایی وجود دارد؟

خب نه برای اینکه سبزه ها سالم به مقصد برسد باید در ظروف مناسب بسته بندی شود.بزرکان ما هم برای اینکه افکار متعالی خود را برای آیندگان وسایر علاقمندان برسانند مجبور از انتخاب ظرف بودنند وآن ظرف داستان است .

همه بزرگان در طول تاریخ برای حفظ و انتقال افکار بلندشان از ظرف داستان سود جسته اند.قابل توجه کسانی که داستان می نویسند آنها باید ابتدا به این نکته توجه کنند که خود داستان هدف نیست بلکه آنچه که مهم است آن است که در بستر داستان روان هست.



نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:







تاريخ : جمعه 13 بهمن 1391برچسب:, | 13:20 | نويسنده : محمود داداش رستمی ثالث |